Fullips - naravno povečanje vaših ustnic že po 30 sekundah uporabe.

Dobrodošli!


Zelo sem vesela, da ste našli stran z originalnim pripomočkom za povečanje ustnic. Upam, da vam bo ta stran pomagala pridobiti pravi izdelek in prave informacije.

Kako sem prišla do ideje? Kot večini žensk, se je tudi meni zdelo, da se je moj obraz zelo spremenil s staranjem. S staranjem namreč doživljamo ogromno telesnih sprememb, med drugim tudi upad ustnic. Dolgo sem iskala način, kako jih narediti polnejše in napete. Na podlagi tega sem razvila Fullips, katerega patent je v teku, majhno »samo-sesalno« napravo, za pomoč ženskam,  da dosežejo boljšo linijo ustnic in pa da so le-te videt polnejše. Po nekaj letnem eksperimentiranju in testiranju sem uspela na tržišču predstaviti fullips modele za povečanje ustnic, v upanju, da bodo pomagali tudi drugim ženskam.

Vsi se trudimo, da bi našli poti, kako lahko sami doma izboljšamo naš videz. Moja osnovna ideja je narediti staranje lažje, enostavnejše in da bi bilo to za vse neobremenjujoče in bi se lahko namesto s tem ukvarjali s prijetnejšimi stvarmi, ki so resnično pomembne in jih imamo radi. V mojem primeru je to igranje z mojimi vnuki, preživljanje časa z družino in s prijatelji.

Želim si, da bi delili ideje z menoj in da bi se počutili lepo ne glede na starost.

Lepo vas pozdravljam,


Linda Gomez
izumiteljica