Fullips - naravno povečanje vaših ustnic že po 30 sekundah uporabe.

Pogosta vprašanja in odgovori (FAQ)

Kako deluje Fullips nastavek za povečavo ustnic?

  • Fullips nastavek za povečavo ustnic deluje samo na podlagi sesanja. Poveča ustnice in jim doda polnost.
  • Da dosežemo dobre rezultate, je potrebno področje okoli ust in pa ustnice same zmočiti, saj s tem zagotovimo boljšo pričvrstitev Fullips nastavka, ki ga izberemo. Namestimo si izbran nastavek na ustnice in začnemo nežno sesati zrak iz nastavka. Nadaljujemo tako dolgo, dokler ne nastane vakuum; takšen, da je nastavek prisesan na ustnicah.
  • Začnite počasi in nadaljujte le do te mere, ko je občutek neboleč, ustnice pa lahko sprostite. Po približno 15 do 30 sekundah nežno povlecite Fullips nastavek z ustnic (to naredite s prstom, da prekinete vakuum), ter preverite stanje ustnic. Ponovite zgornje korake, dokler ne dosežete želene polnosti ustnic. Ustnice vsakič ponovno zmočite, saj sicer pritrditev nastavka na ustnice ne bo dovolj dobra.
  • Ko se boste navadili uporabljat izdelek, lahko polagate nastavek različno po ustnicah tam, kjer jih morda želite še bolj povečati.

Rezultati po uporabi se lahko med posamezniki razlikujejo!

Kakšna je priporočljiva uporaba?

Vsaka ženska ima svoje želje in potrebe, zato je uporaba nastavka Fullips za vsako žensko drugačna.
Če želite doseči celotno polnost ustnic, potem je okrogel nastavek najbolj priporočljiv. Če želite poudariti posamezna področja ustnic, potem priporočamo enega od ovalnih model.

  • Med najpopularnejše sodi uporaba majhnega ovalnega model, katerega kombiniramo z velikim okroglim nastavkom. Takšna kombinacija ustvari mnogim najprimernejši videz ustnic.

Vsekakor pa je najboljše, da vsaka na sebi preskusi različne kombinacije in tako ugotovi, katera oblika oz. katera kombinacija nastavkov ji najbolj ustreza. Saj le ve veste kakšno polnost in obliko želite doseči.
S takšno uporabo npr. dosežemo učinek t.i. »Kupidovih (srčastih)« ustnic.

Kupidove (srčaste) ustnice:

Za polnost na sredini uporabiti majhen ovalen nastavek Fullips.
Ovalen nastavek obrnite navpično in ga postavite na sredino ustnic. Uporabite nastavek, kot napisano v navodilih o uporabi, da povečate polnost ustnic na sredini. S tem boste pridobili t.i. učinek »Kupidovih« oz. srčastih ustnic.

  • Takšen način uporabe je zelo primeren tudi za ženske, katerim so se ustnice nekoliko stanjšale zaradi starosti. Ko se staramo, se naše ustnice začnejo tanjšati in se povesijo navzdol na koncih. Opisan učinek pa lahko ta videz pomaga odpraviti.

Ali lahko še naprej potem uporabljam glos, šminke …?

Seveda! Po uporabi lahko nanesete na ustnice kar običajno uporabaljate.

Kdaj lahko nanesem na ustnice šminko oz. ostale preparate? Pred ali po uporabi nastavka Fullips?

Vsekakor po uporabi nastavka Fullips. Po tem, ko ste zaključili z uporabo nastavka, lahko na ustnice nanesete kakršen koli preparat, ki ga tudi sicer uporabljate.

  • Morda samo namig: dodajte kakšno linijo šminke več po spodnjem srednjem robu ustnice; s tem boste ustvarili videz »globine«.

Kako pogosto lahko uporabljam nastavek Fullips?

Kot povsod, je tudi tukaj zaželeno, da ne pretiravamo z uporabo.
Lahko ga npr. uporabimo, ko začnemo dan, da uskladimo z make-upom, preden se odpravimo v službo.
Če želite imeti videz polnih ustnic cel dan, potem priporočamo uporabo nastavka vsake 3-4 ure.
Ker je nastavek enostaven za uporabo in majhen, ga lahko nosimo povsod s seboj. Lahko ga spravimo v torbico, ter uporabimo, ko si tekom dneva na hitro popravimo make-up. Če boste imeli na ustnicah že nanešeno šminko, jo pred samo uporabo nastavka Fullips odstranite in po uporabi ponovno nanesite, da se vam le-ta ne bo razmazala po obrazu.
Je pa vsekakor potrebno ponovno poudariti, da se rezultati polnosti in obstojnosti razlikujejo od osebe do osebe.

Ali lahko nastavek očistim?

Seveda! In tudi zelo zaželeno je, da ga očistite pred in po vsaki uporabi. Priporočamo, da ga umijete z blagim milom in sperete s toplo vodo.
POZOR! Nastavka zaradi higienskih razlogov ne delite z drugimi osebami! Nastavek je namenjen samo osebni uporabi!

Ali je nastavek Fullips dovolj vzdržljiv, da ga nosim vsak dan s seboj v torbici?

Absolutno! Ti nastavki so zelo vzdržljivi in če ga boste dali v torbico z ličili ali pa tudi če vam pade na tla, se ne bo zlomil. Na ta nastavek lahko gledate kot na enkratno naložbo zase; dodaten nakup s tega vidika ne bo potreben…no, razen če boste kakšnega kupili za prijateljico :)

Kakšni so pogoji menjave ali vračila izdelka?

Ker gre za izdelke za osebno uporabo, menjava le-teh ni možna.
Vendar pa, v kolikor boste mnenja, da ste se povsem narobe odločili z nakupom, nam prosim pišite in poiskali bomo primerno rešitev za vas.

Dodatni nasveti:

Tukaj najdete nekaj dodatnih nasvetov, da boste dosegli kar najboljši učinek vaših ustnic z nastavkom Fullips.
S samo uporabo lahko premikate nastavek na različne dele ustnic in jim tako povečate polnost, kjer vi želite.  Vlaženje ustnic pred uporabo svetujemo zaradi boljše pričvrstitve nastavka in s tem tudi zaradi boljšega učinka. Nastavek položite na ustnice in začnite nežno sesati. Le-to stopnjujte, da nastane močan vakuum. Tako nadaljujte, dokler nastavek ni pričvrščen na vaše ustnice. Ne pretiravajte z uporabo. Začnite počasi in nežno, ter ustvarite vakuum. Nastavek sprostite po 10-15 sekundah uporabe. Nastavek odstranite in preverite rezultat. Če z rezultatom niste zadovoljni, ponovite postopek. Vsakdo ima različne potrebe in želje kako bi naj izgledale njegove ustnice.
POMEMBNO! Uporaba nastavka Fullips NE SME biti boleča. Če je, potem ustvarjate premočan vakuum. V tem primeru prekinite uporabo. Zamenjajte nastavek in začnite znova, počasi. Če so ustnice močno obarvane, potemnijo ali pa so poškodovane na kakršenkoli način, takoj prenehajte, saj ustvarjate premočan vakuum.
V kolikor uporabljate razna zdravila, medicinske preparate, zobozdravstvene nastavke ipd., uporabe ne priporočamo. V tem primeru se pred samo uporabo posvetujte z vašim zdravnikom.
Uporaba okroglega, velika nastavka, bo zajela celotno območje vaših ustnic. Če uporabljate katerega od ovalnih nastavkov, lahko posebej določite mesto, ki ga želite povečati.
Ovalni nastavki se lahko uporabljajo horizontalno ali vertikalno. Pri navpični (vertikalni) uporabi postavite nastavek na sredino vaših ustnic (zajemite spodnjo in zgornjo ustnico). S to uporabo boste dosegli t.i. »Kupidov« (srčast) videz vaših ustnic.
Prav tako lahko premikate nastavek z ene strani na drugo, ter s tem dosegate učinke na stranskih področjih.
Če pa ovalni nastavek uporabite vodoravno, potem pa se lahko osredotočite posebej na zgornjo ali spodnjo ustnico ali pa na obe hkrati.
Čeprav je nastavek Fullips zasnovan z mehkimi robovi, lahko ob predolgi in premočni uporabi pušča rdeče sledi okoli ust. Ta rdečica bi morala v nekaj minutah izginiti. Če se vam to zgodi ob naslednji uporabi nastavek uporabljajte nežneje in krajši čas.

Kaj Fullips ni…?

Nastavek Fullips ne bo trajno spremenil vaših ustnic. Je samo začasen učinek, ki traja nekaj ur (odvisno od posameznika), nato pa je, po želji, potrebno postopek ponoviti. Z nadaljnjo in redno uporabo rezultati ne bodo doprinesli sprememb. To je začasen učinek in vaše ustnice se bodo nato vrnile v vaše prvotno stanje, v kolikor boste nastavek prenehali uporabljati.
Fullips nastavek ni za ženske, katere želijo doseči veliko spremembo polnosti ustnic. Nastavek bo le povečal polnost, pa vendar bo videz ustnic še vedno naraven. Z nastavkom ne boste dosegli ustnic Angeline Jolie, ampak saj to je seveda skoraj nemogoče doseči, kajne? :)
V kolikor iščete izdelek za dramatično in trajno povečanje vaših ustnih, potem nastavek Fullips žal ni primeren za vas.

OPOZORILO!

Če ste imeli ali še imate v ustnicah polnila dodana z injekcijami, potem nastavka Fullips NE SMETE UPORABLJATI! Če iz kakršnihkoli razlogov obiskujete zdravnika, glede vaših ustnic, se pred uporabo nastavka Fullips posvetujte z njim. V kolikor imate kakšne pomisleke glede uporabe tega izdelka ali imate zdravstvene težave, se posvetujte z vašim zdravnikom. Če imate težave z zobmi, dlesnimi, jezikom, razne razjede oz. bolezni v ustih, ste bili pri ustnem kirurgu, imate herpes, podpludbe oz. hematone, krvavitve, jemljete zdravila za redčenje krvi ipd., se posvetujte s svojim zdravnikom pred uporabo nastavka Fullips. Če imate alergijsko reakcijo, takoj prenehajte z uporabo, ter se posvetujte s svojim zdravnikom.

To ni igrača, zato jo hranite izven dosega vaših otrok, da ne bi prišlo do poškodb oz. zadušitve.