Fullips - naravno povečanje vaših ustnic že po 30 sekundah uporabe.

Dermalec, Bojan Varga s.p. je pooblaščeni prodajalec izdeklov fullips (ZDA). Naša vizija je na naraven način polepšati izgled vašega telesa.


fullips® v ameriki (ZDA) navdušuje množico ljudi, ki si želijo večjih in bolj polnih ustnic. Je edini pripomoček za povečanje ustnic, ki na naraven, neboleč in patentirano inovativen način poveča ustnice za nekaj ur.  Izdelek se nam je zdel neverjeten, preverili smo video predstavitve na youtube, različne teste ipd. in se odločili, da ga testiramo tudi sami. Rezultat je bil presenetljiv. Odločilo smo se izdelek ponuditi na trg v Sloveniji.


Leta 2011 smo z izdelkom Iglični Roler®, ki temelji na naravni in inovativni mikro-iglični terapiji , prepričali slovensko javnost, da je možno na povsem naraven način v telesu vspodbuditi nastajanje naravnega kolagena in s tem spodbuditi naravno popravljanje nepravilnosti na koži kot so gube, brazgotine, strije in celulit. Na Iglični Roler® prisega tudi mojstrica obrazne joge Savina Atai.

Med letoma 2011 in 2013 smo bili edini ponudniki micro-needling-a v Sloveniji. Pridobili smo  5.000 zadovoljnih uporabnikov, ki prisegajo na kvaliteto, ki so nam ostali zvesti še danes. Izdelke glični Roler® lahko naročite v spletni trgovini www.noviroler.si